Laatste mutatie:

Welkom bij buurtvereniging "In de Peel"

 

 

Correspondentiegegevens:
Dhr. Bob Heimsoth
Graaf Wolter Hoenstraat 17
6243 BD Geulle
Bankrelatie : Rabobank. 1165.92.125
Telefoon: 043-3641993
Email: RonaldvanLijf@Home.nl


Bestuursleden:
Voorzitter: Dhr. Theo Kruysen
Vice- voorzitster: Mw. Ria Philippens
Secretaris: Dhr. Bob Heimsoth
Penningmeester: Dhr. Huub Vossen
Bestuurslid: Mw. Tiny Vranken
Bestuurslid: Dhr. Ronald van Lijf
Bestuurslid: Mw. Rosita van der Ven


Algemene Informatie

Buurtvereniging “ In de Peel “ is opgericht op 8 augustus 1978 en is notarieelvastgelegd bij G.L. Meeuwissen, notaris te Meerssen. Wij zijn aangesloten bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: V203290. Buurtvereniging “ In de Peel “ is aangesloten bij het buurtnetwerk “Geulle beneden” dat sinds 9 december 1997 is opgericht. Buurtnetwerk zorgt er onder andere voor dat de kwaliteit van de dagelijkse leefomgeving wordt verbeterd door alle relevante partijen erbij te betrekken. Dit zijn bijvoorbeeld de lokale overheid, diverse instellingen en organisaties maar zeker ook de burgers.

Wij hebben op dit moment 129 betalende gezinnen en we zijn nog steeds groeiende. Voor slechts €12,- contributie per jaar kan men al lid worden van onze buurtvereniging. Wij hebben diverse activiteiten voor de aller kleinsten, middengroep en de ouderen. Verder doen we ook een ziekenbezoek afleggen als een lid van de buurtvereniging terugkomt uit het ziekenhuis. Ook bij geboorte brengen we een bezoek. Aangezien we hier niemand bij willen vergeten vragen wij u dat als er iemand in het ziekenhuis ligt die u kent of als er iemand is geboren dit door te geven aan iemand van het bestuur. Verder doen wij als buurtvereniging bij een jubileum of huwelijksfeest graag uw huis of iets naar wens versieren. Wilt u hiervan gebruik maken dan moet u zich tijdelijk opgeven bij de secretaris van de buurtvereniging.

Het bestuur komt iedere eerste maandag van de maand bij elkaar bij één van de bestuursleden. Dit gaat aan de hand van een roulatiesysteem. Voor meer informatie kunt u altijd naar ons eerder genoemd e-mail adres mailen of schrijven naar het correspondentieadres. Wij zullen uw vragen dan zo snel als mogelijk proberen te beantwoorden.


 
Copyright © 1999-2006. 'Groeten uit Geulle' is een uitgave van de Heemkundevereniging Gäöl.