Groeten uit Geulle - verantwoording
Home
 
 
Laatste mutatie:

Over deze site

Deze site is opgezet om inwoners en voormalige inwoners van Geulle te informeren over dit mooiste plaatsje van de mooiste provincie van Nederland. Tevens biedt deze site andere geinteresseerden de mogelijkheid om kennis te nemen van de natuur waarin Geulle is gelegen. Op korte afstand van Maastricht (10 km) en Valkenburg (12 km) is Geulle goed bereikbaar voor toeristen die een dag willen doorbrengen in één van de mooiste en meest uitzonderlijke stukjes natuur in het land.

Ook voor toeristen die iets langer in Geulle willen doorbrengen zijn er uitstekende mogelijkheden. De schitterend gelegen camping "De Boskant" biedt mogelijkheden voor de campeerders, maar er is ook de mogelijkheid tot het huren van appartementen. Voor de ontspanning zorgen de diverse (+/- 10) café's in het dorp, het openlucht zwembad, het Bunderbos, een visvijver en meer. Daarbij worden er door het jaar heen vele evenementen georganiseerd, waarbij speciale aandacht voor het Oogstdankfeest in de zomer.

Het initiatief tot deze site is medio 1999 genomen door Heemkundevereniging Gäöl en vervolgens uitgevoerd door diverse leden van deze vereniging.

Alle bezoekers van de site kunnen meehelpen aan de site door het insturen van foto's en/of verslagen van evenementen.

De site is continu in beweging en regelmatig worden nieuwe artikelen of mogelijkheden toegevoegd. De redactie van de site streeft ernaar om zowel voor jong als oud een ontmoetingsplek te vormen. Zowel voor het opvragen en uitwisselen van informatie, voor de ontspanning of juist voor de spanning biedt de site tal van mogelijkheden. Voor de bezoeker moet het tevens de mogelijkheid bieden om kennis te maken met zoveel mogelijk Geulse verenigingen. Gezien de reacties van zowel binnen als buiten Geulle lijkt hiermee in een behoefte te worden voorzien.

 
Copyright © 1999-2013. 'Groeten uit Geulle' is een uitgave van de Heemkundevereniging Gäöl.